Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
događanja Novosti

Webinar “Šaptačice poduzetnicima”, 12.02.2021. u 17 sati, Zoom aplikacija

Nakon epidemije COVID-19 dogodio nam se i potres na našem području što nam je većini iz temelja promijenilo živote.  Svakodnevno se susrećemo i sa čestim promjenama zakona i pravilnika, stalno se otvaraju nova porezna i računovodstvena pitanja, a posebno među obrtnicima i ostalim poduzetnicima.

Slijedom navedenog te još uvijek aktualnih epidemioloških mjera, dana 12. veljače 2021. (petak) s početkom u 17 sati organizira se webinar s gospođom Đurđicom Mostarčić kao predavačem i to putem aplikacije Zoom.

Gospođa Mostarčić, popularno nazvana i “Šaptačica poduzetnicima”, ovlašteni je računovođa, predsjednica Sekcije računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori, koja je rado viđen predavač radi lakoće prijenosa informacija koje su poduzetnicima od vitalne važnosti.

Zoom je interaktivna računalna platforma koja omogućuje uživo interakciju predavača i polaznika webinara te samim time sami polaznici definiraju svojim pitanjima tijek i teme webinara.

Kako biste nam se pridružili, dovoljno je javiti nam se putem elektroničke pošte te kliknuti mišem na poveznicu koju ćemo vam poslati u prilogu nakon što nam se javite. Ukoliko nemate već instaliranu aplikaciju Zoom na svom uređaju, aplikacija vas sama vodi kroz instalaciju i u nekoliko dodatnih “klikova” mišem, uključujete se na događaj 10-tak minuta prije dogovorenog početka.

Ukoliko imate bilo kakvih daljnjih pitanja vezano za webinar ili samu Zoom aplikaciju i funkcioniranje iste; kontaktirajte nas povratno u poruci na uo.sisak@hok.hr ili na broj mobitela 0992643177.

Očekujemo vas, vidimo se i razgovaramo!

Slične objave

Sisak dobiva Poduzetnički inkubator

uosk

Održana svečana sjednica Skupštine Obrtničke komore SMŽ

Tajnica UOSK

Ceh trgovine HOK-a o aktualnim problemima sektora

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide