Udruženje Obrtnika Sisak
Novosti

Sudjelovanje Ceha cvjećara i vrtlara Udruženja obrtnika Sisak na 43. prazniku cvijeća i sajmu obrtništva Split 04. – 07. svibnja 2018.

 

Na poziv Udruženja obrtnika Split  na 43. Praznik cvijeća i Sajam obrtništva,  Ceh cvjećara i vrtlara Udruženja obrtnika Sisak odazvao se  na  sudjelovanje i predstavljanje, uz sufinanciranje Udruženja obrtnika Sisak. Tema ovog Praznika cvijeća imala je znakoviti naziv „Odloži smeće, sadi cvijeće“ .  Cvijeće i smještaj su bili osigurani od organizatora. Kako je izložba bila natjecateljskog karaktera za sve sudionike Ceh cvjećara i vrtlara  može se pohvaliti kako je  osvojio prvo mjesto u tehničkom uratku jednoglasnom odlukom sudaca, čime se ponose  jer su  imali mnogobrojnu konkurenciju. Cvjetna instalacija bila je prezentirana u bojama grada , prevladavale su bijelo-plavo – zelene boje a osnova instalacije bile su stare gume od automobila koje su visile na željeznoj konstrukciji. Gume su bile iz aranžirane orhidejama, ukrasnim lukom, karanfilima  i  šebojem. Cvjetnu instalaciju postavljala je članica Ceha cvjećara i vrtlara Udruženja obrtnika Sisak Sanja Leskovar Barbić koja je ujedno i predsjednica Ceha cvjećara i vrtlara Obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije. Ceh cvjećara i vrtlara je i ovaj nastup opravdao vrlo maštovitom i puno fotografiranom cvjetnom instalacijom, koja je bila na vidnom mjestu te se vesele  ponovnoj suradnji i odlasku u Dioklecijanovu palaču.

 

Slične objave

Gradonačelnica donijela odluku o produljenju radnog vremena barova za vrijeme nogometnog prvenstva

uosk

Trazenje dobavljača za pribor za ventilaciju

uosk

Ponovno se organizira tradicionalni sajam suvenira „Kvarner expo .“

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide