Udruženje Obrtnika Sisak
Novosti

Sudjelovanje Ceha cvjećara i vrtlara Udruženja obrtnika Sisak na 43. prazniku cvijeća i sajmu obrtništva Split 04. – 07. svibnja 2018.

 

Na poziv Udruženja obrtnika Split  na 43. Praznik cvijeća i Sajam obrtništva,  Ceh cvjećara i vrtlara Udruženja obrtnika Sisak odazvao se  na  sudjelovanje i predstavljanje, uz sufinanciranje Udruženja obrtnika Sisak. Tema ovog Praznika cvijeća imala je znakoviti naziv „Odloži smeće, sadi cvijeće“ .  Cvijeće i smještaj su bili osigurani od organizatora. Kako je izložba bila natjecateljskog karaktera za sve sudionike Ceh cvjećara i vrtlara  može se pohvaliti kako je  osvojio prvo mjesto u tehničkom uratku jednoglasnom odlukom sudaca, čime se ponose  jer su  imali mnogobrojnu konkurenciju. Cvjetna instalacija bila je prezentirana u bojama grada , prevladavale su bijelo-plavo – zelene boje a osnova instalacije bile su stare gume od automobila koje su visile na željeznoj konstrukciji. Gume su bile iz aranžirane orhidejama, ukrasnim lukom, karanfilima  i  šebojem. Cvjetnu instalaciju postavljala je članica Ceha cvjećara i vrtlara Udruženja obrtnika Sisak Sanja Leskovar Barbić koja je ujedno i predsjednica Ceha cvjećara i vrtlara Obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije. Ceh cvjećara i vrtlara je i ovaj nastup opravdao vrlo maštovitom i puno fotografiranom cvjetnom instalacijom, koja je bila na vidnom mjestu te se vesele  ponovnoj suradnji i odlasku u Dioklecijanovu palaču.

 

Slične objave

Grad Sisak – poziv za nadmetanje – radovi na dovršetku izgradnje dječjeg vrtića na Zelenom brijegu – rok 25.03.

uosk

Objavljen Javni poziv za obrtnike po Projektu: «Tradicijski i umjetnički obrti»

uosk

Izlet za umirovljenike – Međugorje

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide