Udruženje Obrtnika Sisak
Novosti

Ekipi OK SMŽ zlato u disciplini pikado na 11. OSI – Mali Lošinj!

 

Pod motom „Važno je sudjelovati, ionako će pobijediti najbolji!“, održane su od 10. do 13. svibnja na Malom Lošinju 11. Obrtničke sportske igre.

Pravo na sudjelovanje imali aktivni obrtnici, članovi komorskog sustava, umirovljeni obrtnici, članovi uže obitelji obrtnika, zaposlenici komorskog sustava.

Igre je svečano otvorio predsjednik Obrtničke komore Dragutin Ranogajec, a natjecatelje su pozdravili predsjednik Obrtničke komore PŽG  Dalibor Kratohvil  i predsjednik UO Cres i Mali Lošinj Mario Kamalić u ime domaćina igara, te gradonačelnica grada Mali Lošinja Ana Kučić.
I ove godine, više od 600 sudionika, obrtnica i obrtnika iz cijele Hrvatske, natjecalo  se u sedam sportskih disciplina – malom nogometu, tenisu, stolnom tenisu, kuglanju, potezanju užeta, pikadu i odbojci na pijesku. Među njima je i 30-tak obrtnika, predstavnika Obrtničke komore Sisačko – moslavačke županije,  koji su natjecali u nogometu, pikadu i odbojci na pijesku. U disciplini pikado – ekipno zasluženo su osvojili zlatno odličje. Ekipu su činili Ivan Šakić, Ivanka Čačić i Snježana Prpić. Sudionicima iz cijele Hrvatske  ovo je bila odlična prilika za druženje, rekreaciju, ali i za sklapanje novih poznanstava pa time i eventualne nove poslovne i profesionalne suradnje.

  

Slične objave

Javni poziv na predlaganje razvojnih projekata za elektroničku bazu projekata SI-MO-RA-e

uosk

Proljetni rokovi za prijavu majstorskog ispita i stručne osposobljenosti

uosk

Objavljen Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava u mjeri Restrukturiranje i konverzija vinograda u 2014. godini.

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide