Udruženje Obrtnika Sisak
događanja Novosti Obrtnici

Uspjeh hrvatskih predstavnika na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu

Hrvatski predstavnici su i ove godine ostvarili iznimne rezultate na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara OMC World Championship, održanom u Parizu. Natjecatelji koji su na Otvorenom prvenstvu frizera i kozmetičara koje je Hrvatska obrtnička komora organizirala u travnju u Zagrebu, ostvarili odlične rezultate svoja su znanja i vještine potvrdili i pred međunarodnim žirijem i brojnom publikom.

Ivica Zanetti predsjednik ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore izrazio je zadovoljstvo i ponos još jednim uspješnim predstavljanjem hrvatskih natjecatelja, kojih je ove godine bilo 13. Devet žena i četvorica muškaraca, svi iznimni talenti u struci frizera i kozmetičara, natjecali su se s kolegama iz ukupno 54 zemlje i svi zaslužuju čestitku za svoj trud i prikazane radove. Zadovoljstvo je tim veće jer iz godine u godinu natjecanju se priključuju novi, mladi talentirani ljudi kojima sigurno predstoji uspješna budućnost u struci. Jedna od njih je i Jelena Mitar iz Siska

Jelena Mitar  u kategoriji Ladies Free Nails Painting Box (1st Test)  dijeli osvojeno 9. mjesto s dvoje natjecatelja u konkurenciji od ukupno 12 natjecatelja.

Jelena Mitar u kategoriji Ladies Fantasy Nails on Mannequin Hand (2nd Test/MH) dijeli osvojeno 7. mjesto s ostalih dvoje natjecatelja u konkurenciji od ukupno 14 natjecatelja.

Slične objave

Javni poziv za dodjelu potpora za sufinanciranje zapošljavanja i samozapošljavanja u 2015. godini

uosk

Udruga malih trgovaca povodom Sv. Nikole donirala odjel pedijatrije županijske bolnice „Dr. Ivo Pedišić“

uosk

Knjiga žalbe više nije obavezna u ugostiteljstvu, ali…

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide