Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
Novosti Obrtnici

Obrtnici pomažu otvaranje tržišta – projekt virtualne robne kuće Petrinjka

U ovim teškim vremenima, kad je uz brojne, nažalost neophodne restrikcije otežana prodaja/kupovina/razmjena dobara na tržištu, od strane gospodina Roberta Groze, petrinjskog obrtnika ponuđeno nam je kreativno i besplatno rješenje u obliku virtualne internet trgovine koja ima više funkcionalnosti i mogućnosti pretrage.

Tako recimo možete napraviti pretragu po proizvodu, proizvođaču, trgovini ili majstoru čime Vam se ispišu sve raspoložive ponuđene opcije iz te kategorije. Imate opciju “košarice” čime automatski vršite i narudžbu određenog proizvoda/usluge, a ponuđač automatizmom dobiva obavijest o novoj narudžbi.

Kako su usluge posve besplatne, kako za kupce koji žele sve naći na jednom mjestu i moguće dobiti na svoju adresu, tako i za ponuđače koji žele plasirati na tržište svoj proizvod ili uslugu, ovo je odlična prilika.

Direktno stranici možete pristupiti na: https://petrinjka.eu/  ili Facebook stranici na https://www.facebook.com/petrinjka

Uvjereni smo kako će Vam ovaj projekt olakšati nabavu/prodaju. Stoga, registrirajte se na stranici i krenite u virtualni svijet robne kuće Petrinjka.

Ukoliko imate pitanja oko registracije na stranici, odnosno kreiranja svog “prodajnog mjesta/izloga” na stranici, možete kontaktirati idejnog začetnika, gospodina Roberta Grozu na info@petrinjka.eu ili broj 099 244 7591.

Pri tome napominjemo kako unatoč svome imenu, područje s kojih su ponuđači bit će puno šire i uključivat će i sve dijelove Sisačko-moslavačke županije.

Slične objave

Javni poziv obrtnicima za podjelu monografije ˝Jedinstvo je moć˝

uosk

Javni poziv za organizirani odlazak u Vukovar povodom Dana sjećanja 18.11.2019. godine

Tajnica UOSK

Besplatna izrada web stranica za obrtnike

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide