Udruženje Obrtnika Sisak
događanja Novosti Obrtnici

Kestenijada u Hrvatskoj Kostajnici

Kestenijada u Hrvatskoj Kostajnici 2017.

Udruženje obrtnika Petrinja poziva na druženje obrtnika razgledavanje znamenitosti grada Hrvatska Kostajnica 7. listopada 2017. god s početkom u 15 h, polazak ispred caffe bara “Africa”, Vladimira Nazora 4, Hrvatska Kostajnica

Drugog vikenda u listopadu, točnije od 6. do 8. listopada 2017. godine, u Hrvatskoj Kostajnici održat će se jubilarna 20. Kestenijada. Kao i svake godine, pripremljen je zanimljiv program.
Vrijeme:06. 10. 2017. – 08. 10. 2017.
Kestenijada u Hrvatskoj Kostajnici
Kestenijada u Kostajnici postala je nezaobilazno događanje za sve ljubitelje prirode i kestena, te zahvalne biljke od koje se mogu spraviti brojne ukusne delicije. Grad koji je i dobio ime upravo po kestenu, tada je posebno živ, a u njega se sliju tisuće posjetitelja s različitih strana Hrvatske, a dijelom i iz susjednih zemalja. Vrlo je prometno i u kostajničkim šumama, gdje se kestene može sakupljati te ih ponijeti doma.

Popularna Kestenijada ove godine ima posebno bogat program i trajat će tri dana, na koji ćete moći stići i omiljenim Kesten-cugom. Osim branja kestena i uživanja u specijalitetima spravljenima od te biljke, posjetitelji će moći uživati u zabavnim koncertima, Danima Zrinskih u Starom gradu, predstavama i lunaparku za djecu te koječemu drugom.

 

 

 

 

 

 

 

Slične objave

Kvarner EXPO 2013.

uosk

Prijave za Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru 8.-12.04.

uosk

BAGATELNA NABAVA – Poziv za dostavu ponuda – rok 17.03

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide