Udruženje Obrtnika Sisak
događanja Novosti Obrtnici

Udruženje obrtnika Sisak sudjelovalo u projektu „Zeleno-plavo“ u Požegi

U subotu, 21. siječnja 2018. godine u Požegi  održan je u sklopu požeškog Vincelova, projekt Zeleno-plavo, koji se održava desetu godinu za redom. Okupio je veliki broj sudionika iz 13 županija i 25 gradova koji su predstavili svoju  eno-gastro i turističku ponudu. Požeškom Vincelovu , u organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Udruženja obrtnika Požega u Gradskoj vijećnici grada Požege prethodio je Obrtnički forum koji se već tradicionalno održava, a tema je bila kako zajednički  i uz potporu nadležnih ministarstava, unaprijediti gospodarsku povezanost „zelene“ i „plave“ Hrvatske te kako spriječiti rad na crno, ulagati u obrazovanje i poticati razvoj poduzetništva i obrtništva.

I Udruženja obrtnika Sisak i Obrtnička komora sisačko -moslavačke županije  sudjelovali  su u ovom projektu, sa svojom gastro ponudom. Pripremala se riječna riba grgeč i som ,pohani u parmezanu i tartar,   njoke  i dunavski umak,te som-rolice sa tikvicama koje su bile atrakcija na ovom događanju. Podijeljeno je oko 500 porcija, i potražnja je bila vrlo velika. Također su u vinari iz Sisačko-moslavačke županije predstavili svoja vina, koja su se rado degustirala  na lijepo uređenom štandu. Gosp Marko Miklaužić, vasnik vinarije Miklaužić je prezentirao ponudu vina autohtone sorte škrlet, te chardonnay, bijeli pinot,crni pinot i muškat. Obrtnici Udruženja obrtnika Sisak i Udruženja obrtnika Petrinja, Glina i Topsuko su u zajedničkoj suradnji pripremili mnogobrojne porcije jela od ribe, koje su stanovnici Požege kao i članovi ostalih Udruženja iz cijele Hrvatske isprobali vrlo rado, te bili jako zadovoljni prezentiranim jelom. Cilj ovog projekta je promovirati vrijednost obrtničkih proizvoda i usluga , zbog čega su ovakva događanja  vrlo bitna, jer na jednom mjestu okupljaju obrtnike iz cijele Hrvatske, koji  razmjenjuju mišljenja i iskustva iz obrtničkog života.

Slične objave

Promjene poreznih propisa koje su stupile na snagu 1. siječnja 2018. godine

uosk

HOK Zajednička nabava

uosk

Obveza podnošenja obrazaca putem aplikacije e-Trošarine od 1.9.2014.

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide