Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
događanja Novosti Vijesti

Obrtnička komora SMŽ, HGK – Županijska komora Sisak i HAMAG-BICRO organiziraju informativnu radionicu na temu financijskih instrumenata HAMAG-BICRO-a za obrtnike, male i srednje poduzetnike

 

 

 

Obrtnička komora SMŽ, HGK – Županijska komora Sisak i HAMAG-BICRO organiziraju informativnu radionicu na temu financijskih instrumenata HAMAG-BICRO-a za obrtnike, male i srednje poduzetnike.

Radionica će se održati

 

u utorak, 06. prosinca 2022. godine,

u 17,00  sati u Domu obrtnika Sisak,S. i A. Radića 8b (prizemlje).

Teme radionice:

 

  • Investicijski zajam iz NPOO-a,
  • Mikro i Mali zajam za ruralni razvoj
  • ESIF mikro zajam za obrtna sredstva
  • Mikro zajam za obrtna sredstva za ruralni razvoj

 

Voditeljica radionice: Katarina Luketić – HAMAG Bicro

Trajanje radionice: 1 sat

 

Sudionici će dobiti i osnovne informacije o jamstvima HAMAG-BICRO-a koja bi im mogla biti potrebna ukoliko podižu kredit kod banaka.

 

  • Program investicijskog zajma iz NPOO-a nije namijenjen za aktivnosti i imovinu koja se odnosi na fosilna goriva, odnosno navedeno ograničenje se odnosi na sve strojeve i vozila koji imaju pogon na fosilna goriva tj. plin, naftu, naftne derivate (benzin, dizelsko gorivo, lož ulje), ugljen i sl.

 

Prezentacija je za članove HOK-a i članice HGK besplatna i namijenjena obrtništvu, malom i srednjem poduzetništvu, a potom je predviđeno vrijeme za individualne razgovore s predstavnicom HAMAG BICRO-a.

Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak potvrde najkasnije do 05. prosinca  slanjem prijave na e-adresu ok.sisak@hok.hr ili na bgrd@hgk.hr 

 

Slične objave

Završena akcija “Šišanje za 5 kn”

uosk

Humanitarna inicijativa Sekcije krojačica Udruženja obrtnika Sisak

uosk

Obavijest o obvezi izdavanja A1 potvrde za izaslane radnike

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide