Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
Novosti Obrtnici

Obavijest o prikupljanju podataka za cijepljenje protiv bolesti COVID-19 za obrtnike (vlasnici i zaposlenici)

prema planu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) cijepljenje svih obrtnika i njihovih zaposlenika jedna je od sljedećih faza u sustavnom planu cijepljenja.

Kako bi se cijeli zdravstveni sustav što bolje pripremio, pozivaju se svi obrtnici koji se žele cijepiti zajedno sa zaposlenicima da u sljedećih nekoliko dana prikupe i zabilježe sve informacije navedene u „Tablici za prikupljanje podataka o djelatnicima zainteresiranima za cijepljenje“, koju možete pronaći OVDJE 

DVIJE PRIORITETNE SKUPINE:

Obrtnici/zaposlenici svrstavaju se u dvije skupine.

U prvu skupinu svrstavaju se svi oni koji zbog specifičnosti radnog procesa ne mogu držati fizički razmak prema drugim zaposlenima ili klijentima ili koristiti zaštitnu opremu.

U drugu skupinu svrstavaju se oni s nižom razinom rizika.

Iznimno, u prvu prioritetnu skupinu uvrštavaju se oni zaposlenici koji su ključni za neometano kontinuirano funkcioniranje poslovnih ili proizvodnih procesa.

Naglašavamo, ispunjenu tablicu u ovom trenutku nije potrebno slati na bilo koju instituciju ili e-mail adresu, već je potrebno samo u Udruženje obrtnika Sisak javiti ukupan broj zainteresiranih na broj 0992643177 ili na e-mail adresu: uo.sisak@hok.hr zaključno do 12 sati u četvrtak, 29.04.2021.

Tablica s podacima treba biti priprema za sljedeći korak, u kojem će biti potrebno dostaviti podrobnije informacije, točnije za 3. fazu cijepljenja koja bi trebala obuhvatiti poslovni sektor.

Hrvatska obrtnička komora u ovom trenutku u suradnji s HZJZ-om traži najefikasniji način organizacije cijepljenja obrtnika i zaposlenih u obrtništvu.

O potrebi i načinu dostave podataka i „Tablice za prikupljanje podataka o djelatnicima zainteresiranima za cijepljenje“ Hrvatska obrtnička komora/Udruženje obrtnika Sisak pravodobno će izvijestiti svoje članove.

Za daljnja pitanja stojimo na raspolaganju.

Slične objave

NN 17/2017 Tehnički propis za građevinske konstrukcije 2017-02-24

uosk

Održana sjednica Ceha prijevoznika

uosk

Uspjeh sisačkog obrtničkog kuglačkog kluba u Šibeniku

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide