Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
događanja Novosti Obrtnici

Nagrada za doprinos ugledu i promociji Sisačko – moslavačke županije Udruženju obrtnika Sisak

Župan Ivo Žinić, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić, zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak, te, u prigodi obilježavanja 25 godina postojanja Sisačko-moslavačke županije, prva predsjednica Županijske skupštine Ružica Šimunović, nazočili su u ponedjeljak, 11. lipnja 2018. godine, Svečanoj sjednici Županijske skupštine, koja je u Domu INA Rafinerije nafte u Sisku održana u povodu Dana Sisačko-moslavačke županije.

Izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović na ovoj je svečanosti bio Domagoj Ivan Milošević, izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića saborska zastupnica Željka Josić, a predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića ministar državne imovine Goran Marić.
Na ovoj su sjednici dodijeljene i nagrade i priznanja Sisačko-moslavačke županije. Nagradu za doprinos ugledu i promociji Sisačko-moslavačke županije dobili su između ostalih i Udruženje obrtnika Sisak. Kao i mnogo puta do sad Udruženje obrtnika Sisak je dokazalo da samo zajedništvom i suradnjom članovi Udruženja obrtnika uspijevaju ostvariti velike uspjehe kojim obilježavaju svoj dugogodišnji rad, u prilog čemu ide i ova nagrada koju su dobili od Sisačko moslavačke županije.

Slične objave

Nadzori fiskalizacije u razdoblju od 08. do 14.12.2014. godine

uosk

Humanitarna akcija Sekcije frizera i kozmetičara UO Sisak

uosk

Obveza podnošenja obrazaca putem aplikacije e-Trošarine od 1.9.2014.

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide