Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
Novosti

HOK nastavlja suradnju s INA-om: Obrtnicima osigurani povoljniji naftni derivati

Potpisivanjem Sporazuma definiran je nastavak suradnje Hrvatske obrtničke komore i INA – Industrija nafte d.d. s namjerom ostvarivanja povoljnijih uvjeta opskrbe naftnim derivatima za članove HOK-a na području cijele Hrvatske.

Sporazumom HOK-a i INA-e osigurava se pravna podloga za ugovaranje uvjeta opskrbe naftnim derivatima za članove HOK-a na području Republike Hrvatske na maloprodajnim mjestima INA-e.

Povoljni uvjeti opskrbe naftnim derivatima ostvaruju se u sklopu projekta HOK Zajednička nabava, čiji je cilj omogućiti članovima Hrvatske obrtničke komore kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora ostvari poslovnu suradnju.

Hrvatska obrtnička komora okuplja gotovo 82.000 obrta koji čine respektabilan udio u gospodarstvu Republike Hrvatske pa je povećanje konkurentnosti članova, kroz uštede koje će ostvariti, mjerljiv doprinos u ukupnim gospodarskim aktivnostima. INA-Industrija nafte d.d. prepoznala je značaj razvoja hrvatskog obrtništva te na ovaj način pružila podršku obrtnicima u njihovom poslovanju.  INA-Industrija nafte d.d. ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj, a zahvaljujući kontinuiranoj modernizaciji benzinskih postaja diljem zemlje, razvili su najveću moderniziranu maloprodajnu mrežu, s preko 400 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

Izvor: www.hok.hr

Slične objave

BAGATELNA NABAVA – poziv za dostavu ponuda – rok 18.03.

uosk

8. susret trgovaca u organizaciji Hrvatske obrtničke komore

uosk

ISKORISTI STIPENDIJU!

Tajnica UOSK
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide