Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
događanja

11. Susret prijevoznika HOK-a

Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizira 11. Susret prijevoznika koji će se održati 28. i 29. ožujka 2019. godine u Šibeniku, u hotelu Solaris.

Susret prijevoznika Hrvatske obrtničke komore značajna je manifestacija koja svake godine okuplja prijevoznike – obrtnike, ali i trgovačka društva te sve ostale dionike u obavljanju prijevozničkih djelatnosti. Važnost ove manifestacije očituje se u činjenici da je to jedan od rijetkih događaja na kojem obrtnici – prijevoznici imaju mogućnost razmijeniti međusobna iskustva i što je još važnije, komentirati probleme s predstavnicima relevantnih institucija.

Na Susretu se očekuje izlaganje tema vezanih uz prijevoz robe u cestovnom prometu, prijevoz putnika u cestovnom prometu (autobusi), autotaksi prijevoz i male turističke brodare. Koncepcija samog susreta pruža priliku svim sudionicima da saznaju nove informacije bitne za struku, ali i mogućnost da iznesu najznačajnije probleme te da ponude svoje viđenje rješenja.

Temeljem dobrih iskustava s već održanih stručnih susreta, namjera je i ove godine organizirati raspravu s bitnim sudionicima iz prijevozničke djelatnosti, ali i s predstavnicima izvršne vlasti, kako bi se odvojilo dovoljno vremena za primjerenu raspravu i donošenje prijedloga rješenja i zaključaka o ključnim problemima, prilikama i smjeru razvoja ove djelatnosti.

Na ovogodišnjem, 11. Susretu prijevoznika, kroz izlaganja i raspravu razmotrit će se aktualne teme vezane uz obavljanje prijevozničke djelatnosti s naglaskom na:

 • Način ostvarivanja prava na povrat uplaćene trošarine na gorivo
 • Nadolazeća zakonska regulativa u prijevozu (paket mobilnosti)
 • Izmjene Zakona o sigurnosti prometa na cestama
 • Problematika autoškola
 • Problematika prijevoza putnika (autobusi i povremeni prijevoz putnika osobnim vozilima)
 • Konkurentnost prijevoznika
 • Poticaji za nabavu vozila, subvencije za ugradnju rashladnih uređaja za hlađenje vozačkih kabina
 • Osvrt na Zakon o prijevozu u cestovnom prometu
 • Ugovori u prijevozu
 • Rasprava o aktualnoj problematici

Kao i na prethodnim susretima, kroz razgovor s uvaženim predstavnicima državnih institucija, predstavnicima poslovne zajednice i ključnim dionicima u ovoj djelatnosti, osvrnuti će se na teme i problematiku koja je od posebnog značaja za prijevoznike i za koju se još uvijek traže adekvatna rješenja.

Radni dio i smještaj sudionika 11. Susreta prijevoznika je u Hotelu Ivan, hotelsko naselje Solaris u Šibeniku.

Informacije i rezervacija hotelskog smještaja : 

Adresa: Amadria Park Hotel Ivan, Hoteli Solaris 86, 22 000 Šibenik

Tel : +385 22 363 951

rezervacija smještaja: https://bit.ly/2EKuvWj

Rezervacija smještaja vrši se isključivo putem gore navedene poveznice. Potrebno je navesti kod 11SPHOK kako bi se ostvario poseban popust za sudionike 11. Susreta prijevoznika.

Kod se unosi u gornjem desnom kutu. Nakon unosa koda ponudit će Vam se popust za smještaj za vrijeme trajanja 11. Susreta prijevoznika.

Cijena hotelskih usluga po osobi na dan :

 1. Osnovna usluga: polu-pansion (noćenje s doručkom)

– cijena noćenja: 340,00 kn po osobi (dvokrevetne sobe)

– cijena noćenja: 538,00 kn po osobi (jednokrevetne sobe)

– cijena za zajedničku večeru dana 28. ožujka 2019. – 115,00 kn po osobi

– cijena ručka u restoranu hotela  – 145,00 kn po osobi

Boravišna pristojba je uključena u gore navedenu cijenu.

Cijena parkinga iznosi 38,00 kn dnevno po automobilu.

Check in: od 15:00 sati

Check out: do 11:00 sati

Prilikom rezervacije smještaja potrebno naglasiti da se radi o 11. Susretu prijevoznika,  navedena ponuda vrijedi isključivo za 11. Susret prijevoznika.

Navedene sobe moguće je rezervirati do 22. ožujka, 2019. ili do ispunjenja kapaciteta.

Također, osobe koje neće biti smještene u Hotelu Ivan, a žele sudjelovati na zajedničkoj večeri istu je potrebno rezervirati i platiti do 26. ožujka, 2019., na navedene kontakte. Bonovi za ručak moći će se kupiti na recepciji hotela najkasnije do 17:00 sati, 28.3.2018.

Službena verzija programa će, uz ostale informacije, biti dostupna na web stranicama Hrvatske obrtničke komore: www.hok.hr

Pozivamo sve prijevoznike i ostale zainteresirane, da se odazovu u što većem broju te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj, za prijevozništvo, izuzetno značajan skup.

Izvor: www.hok.hr

Slične objave

Stručni sajmovi na Celjskom sajmištu od 20. do 23. svibnja 2014.

uosk

10. susret prijevoznika

uosk

Sekcija frizera i kozmetičara za ”Adelu”

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide