Udruženje Obrtnika Sisak
Novosti

Ceh vrtlara i cvjećara Sisačko-moslavačke županije

Floristi grada Siska poklonili prezentaciju-edukaciju za božićne blagdane

U skladu sa programom rada Ceha vrtlara i cvjećara OKSMŽ i Udruženja obrtnika Sisak, a u svrhu unaprijeđenja struke i promocije cvjećarstva u Republici Hrvatskoj, Ceh vrtlara i cvjećara organizirao je EDUKACIJU- PREZENTACIJU na temu „BOŽIĆNE DEKORACIJE I TRENDOVI VJENČANE FLORISTIKE 2015. – 2016. GODINE“ dana 06. prosinca 2015. godine, u prostoru velike dvorane Obrtničke komore SMŽ s početkom u 13 sati.

Prezentaciju je predvodila višestruka državna prvakinja Ani Poklepović, vlasnica obrta za cvjećarsko-aranžerske usluge „ANDA“ iz Splita, članica Sekcije cvjećara Udruženje obrtnika Split.

Ani Poklepović je pobjedom na III. Državnom prvenstvo obrtnika cvjećara 2010. u Šibeniku stekla pravo predstavljanja Hrvatske na Europskom prvenstvu florista u Češkoj, održanom 2011. godine u gradu Havirov te osvojila po broju bodova visoko 14. mjesto, ostavivši iza sebe i cvjećarske velesile poput Nizozemske.

Prezentaciju su radili u organizaciji Ceha vrtlara i cvjećara Udruženja obrtnika Sisak i Ceha vrtlara i cvjećara Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, bili su prisutni ne samo obrtnici, cvjećari i floristi nego i profesori stručnih predmeta Srednje škole Petrinja gdje se obrazuju budući mladi floristi.

Prezentacija-edukacija je po mišljenju svih prisutnih bila vrlo uspješna osobito zbog sponzora svjetske tvrtke „Oasis“ čiji je zastupnik iz Slovenije prikazao nove tehnologije rada sa rezanim cvijećem, sve najsvježije inovacije koje primjenom mogu znatno poboljšati i olakšati svakodnevni rad florista a samim time i financijsku korist.

[nggallery id=29]

Slične objave

Grad Sisak sufinancira obnovu fasada

uosk

Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda, 09.11.2017., Muzej okusa, Osijek

uosk

Istek certifikata za fiskalizaciju – nakon 5 godina

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide