Udruženje Obrtnika Sisak
događanja Novosti Obrtnici sajmovi

20. OBRTNIČKI SAJAM ISTRE

20. OBRTNIČKI SAJAMU ISTRE ODRŽAVA SE u Puli (montažna hala na parkiralištu “Karolina”) od 12. do 15. listopada 2017. godine (od četvrtka do nedjelje).
Organizatori sajma su Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija, Grad Pula i Hrvatska obrtnička komora, a očekuje se i pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.
Obrtnički sajam Istre značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji, za sve one koji žele biti konkurentniji, za sve one koji žele održati postojeće poslovne kontakte i privući nove poslovne partnere te nove korisnike usluga. Sajam je namijenjen prvenstveno obrtnicima i poduzetnicima – proizvođačima, te trgovcima opremom, materijalom i sirovinama za dalju proizvodnju.

Prijavnu dokumentaciju i detaljnije o samom sajmu možete preuzeti ovdje:Dopis izlagačima 20. Obrtnički sajam Istre Prijava 20. Obrtnički sajam Istre Sajamski pravilnik 20. Obrtnički sajam Istre

Prijava 20. Obrtnički sajam Istre

Sajamski pravilnik 20. Obrtnički sajam Istre

Slične objave

Javni poziv Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za dodjelu bespovratnih potpora iz EU fondova

uosk

Radionica – Zakon o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi u lancu opskrbe hranom

uosk

Izmjene i dopune Zakona o radu

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide