Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
Novosti Obrtnici

Udruženje obrtnika Sisak od Gradske tržnice Sisak ishodilo oslobođenje plaćanja zakupnine i naknade za travanj ugroženim obrtnicima

Nakon što je Udruženje obrtnika Sisak dana 30. ožujka 2020.g., dostavilo Prijedlog za ukidanje obračuna i naplate najma/zakupa prostora pod upravljanjem Gradske tržnice od dana proglašenja (19. ožujka 2020.g.) do prestanka proglašenja zabrane rada temeljem predmetne Odluke Stožera, dana 07.04.2020. godine zaprimili smo odgovor na naš Prijedlog.

Naime, u odgovoru se navodi kako je Odlukom Nadzornog odbora od 3. travnja 2020. godine Gradska tržnica Sisak d.o.o. ishodila suglasnost za oslobađanje od plaćanja zakupnine i naknade za korištenje zemljišta, s osnova sklopljenih U govora o zakupu poslovnog prostora, U govora o zakupu drvenih kućica, Ugovora o zakupu prodajnog mjesta na donjem platou i mliječnom dijelu, Ugovora o zakupu tržnih stolova, Ugovora o zakupu prodajnog mjesta na gomjem platou i Ugovora o korištenju lokacije za mjesec travanj za obrtnike na koje se odnosi zabrana rada.

Odgovor Gradske tržnice Sisak u cijelosti donosimo ovdje

 

Foto izvor: Gradska tržnica Sisak

 

Slične objave

Vlada RH prihvatila većinu mjera koje je predlagala i Hrvatska obrtnička komora

Tajnica UOSK

Odluka Vlade RH – mjere za sprječavanje neopravdanog rasta cijena nakon uvođenja eura

Tajnica UOSK

Martinska Zabava 2015

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide