Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
događanja

U Lekeniku predstavljene mjere aktivne politike zapošljavanja za 2019. godinu

Općina Lekenik i Područni ured Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) organizirali su predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja za 2019. godinu u utorak, 05. veljače u 12 sati u Hrvatskom domu Lekenik.

Predavanje je bilo usmjereno prema poslodavcima, poduzetnicima, obrtnicima, ali i nezaposlenim osobama s poduzetničkom idejom. Predstavljeno je devet mjera aktivne politike zapošljavanja s najznačajnijim osvrtom na potpore za samozapošljavanje koje je predstavila gđa Irena Bušić iz Područnog ureda Sisak.

Gđa Gordana Šegović, predstojnica Područnog ureda Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje istaknula je kako Zavod već niz godina ima uspješnu suradnju s općinom Lekenik te se ovakvim predavanjima nastoji sve zainteresirane upoznati s dostupnim mjerama i mogućnostima koje svim građanima stoje na raspolaganju u cilju poboljšanja ili pokretanja vlastitog poslovanja. Predstavljanju mjera aktivne politike zapošljavanja prisustvovali su i predstavnici Hrvatske gospodarske komore te Udruženja obrtnika Sisak.

 

 

Slične objave

Nadzori fiskalizacije u razdoblju od 30. do 31. ožujka automehaničarskih radiona, autopraonica i kemijskih čistionica

uosk

Održana humanitarna akcija “Soba Čuda”

uosk

OBRTNICI SISKA ZA OBRTNIKE VUKOVARA

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide