Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
obavijesti

Steknite sigurnost u digitalnom svijetu – Tečaj kibernetičke sigurnosti

 

Pozivamo vas da se prijavite na tečaj “Osnove kibernetičke sigurnosti” (CSA-05) u organizaciji Span Centra kibernetičke sigurnosti.

Cilj treninga je osigurati da svatko, bez obzira na informatičko predznanje, može adekvatno reagirati na stvarne kibernetičke prijetnje.

Iako su napredne tehnologije, učinkoviti alati i dobre sigurnosne politike od velike važnosti za kibernetičku sigurnost, ne smijemo zanemariti ljudski faktor koji je ključna komponenta u ovom kontekstu. Kroz ovaj tečaj brzo ćete usvojiti potrebna znanja koja će značajno smanjiti vašu izloženost različitim cyber prijetnjama cyber kriminalaca u poslovnom okruženju. Naučit ćete kako zaštititi sebe i svoje poslovanje prilikom korištenja računala, mobilnih uređaja i Interneta od različitih kibernetičkih prijetnji.

Prvi tečaj održat će se online 27. rujna 2023. godine putem Microsoft Teams aplikacije. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 22. rujna 2023. godine, a važno je napomenuti da je broj sudionika ograničen.

Članovi HOK-a ostvaruju povoljniju cijenu u iznosu od 79 EUR (bez PDV-a) po polazniku, u okviru projekta HOK Obrtnik plus.

Sljedeći tečaj planiran je 19. listopada 2023. godine.

Trajanje treninga:

– 3 sata (uključujući 2 pauze od 10 minuta).

Za više informacija o tečaju i podnošenju prijava, kliknite OVDJE

Slične objave

HAMAG – BICRO zajmovi za male poduzetnike – predaja zahtjeva od 25. ožujka 2024. godine

Tajnica UOSK

4. Susret graditelja Hrvatske obrtničke komore u Sisku

Tajnica UOSK

POZIV – Konstrukcijska obnova višestambenih zgrada – radni sastanak izvođača radova i upravitelja višestambenih zgrada

Tajnica UOSK
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide