Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
događanja Novosti Obrtnici

“Šaptačica poduzetnicima” – seminar u Sisku 18.03.2020. – “Odgovori na sva pitanja koja muče poduzetnika”

Kako se u svakodnevnom životu susrećemo sa čestim promjenama zakona i pravilnika, stalno se otvaraju nova porezna i računovodstvena pitanja, a posebno među obrtnicima i ostalim poduzetnicima.

Slijedom navedenog, obavještavamo sve zainteresirane da Udruženje obrtnika Sisak organizira seminar naziva: „Odgovori na sva pitanja koja muče poduzetnika“, kroz koji će obraditi aktualne teme iz tog područja, poput zakonskih izmjena koje su stupile na snagu s 01.01.2020.g, glavne značajke i prednosti obrta, obvezne poslovne knjige i evidencije, PDV i kad se odlučiti za ulazak u sustav, isplate neoporezivih svota naknada, troškova, potpora i nagrada, putni nalozi, korištenje automobila, reprezentacija, obračun plaća, ugovori o djelu i autorski ogovori – kad ih možemo koristiti i sva moguća pitanja na koja nemate odgovore.

Zapišite, ponesite bilješke i pitajte sve što ste ikad htjeli znati!

Seminar će biti interaktivnog tipa, što znači da se neće svesti na suhoparno predavanje, već će se temeljiti na vašim konkretnim pitanjima i moći ćete tražiti dodatna pojašnjenja.

Seminar će se održati dana 18. ožujka 2020.godine (srijeda) s početkom u 17 sati u prostorijama Obrtničke komore SMŽ, A. Starčevića 13, Sisak

Predavač na seminaru će biti gospođa Đurđica Mostarčić – „šaptačica poduzetnicima“, ovlašteni računovođa, predsjednica Sekcije računovođa pri Hrvatskoj obrtničkoj komori, koja je rado viđen predavač radi lakoće prijenosa informacija koje su poduzetnicima od vitalne važnosti.

Od 1994. godine vrlo uspješno vodi vlastitu tvrtku, DUDI SPEED d.o.o. za knjigovodstvene usluge i porezno savjetovanje.

Kroz svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva stekla je bogato iskustvo koje svakodnevno primjenjuje u praksi za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije te strana predstavništva.

No, to su samo neka od područja u kojima se dokazala kao važan suradnik koji uvijek kvalitetno završava započeto.
Njezina velika ljubav prema svom poslu i želja da prenese svoje znanje, natjerali su ju da ode i korak dalje.

U siječnju 2019.g. pokreće vlastiti kanal na platformi YouTube pod nazivom „Đurđica Mostarčić – šaptačica poduzetnicima“, te izdaje knjigu pod nazivom „Čiste knjige“ koja doživljava i svoje drugo izdanje zbog velikog interesa čitatelja.

Uz to provodi seminare, poput ovog, gdje ju odlikuje praktičnost i jezgrovitost u izlaganju.

Učešće na seminaru moguće je isključivo kroz prethodne prijave koje se zaprimaju do 16. ožujka 2020. godine.

Prijave se vrše putem e-maila: uo.sisak@hok.hr.

KOTIZACIJA: za članove koji redovno plaćaju komorski doprinos, ista se utvrđuje u povlaštenom iznosu od 100,00 kn/osobi.

Za ostale poduzetnike i druge zainteresirane strane – utvrđuje se iznos kotizacije u visini od 250,00 kn/osobi.

Uplate se vrše na žiro račun Udruženja obrtnika Sisak: HR9624070001100071445.

Slične objave

Navala na Obrtničku komoru zbog fiksne cijene struje do 2024.

Tajnica UOSK

Ispitni rok za “Upravitelja prijevoza”

uosk

SMŽ subvencionira kamatu temeljem odobrenih zajmova HAMAG BICRO-a za 2020.g.

Tajnica UOSK
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide