Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
Novosti Vijesti

Održana svečana sjednica Skupštine Obrtničke komore SMŽ

20 Lipanj 2023

Svečanom sjednicom Skupštine obilježen je danas u Sisku Dan Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije. Među brojnim gostima i uzvanicima nazočnima se obratio zamjenik župana Mihael Jurić koji je istaknuo posebnu važnost gospodarstvenika i obrtnika u našem društvu.

„Sisačko-moslavačka županija, a posebno naš župan Ivan Celjak, cijeni i poštuje naše gospodarstvenike i obrtnike, jer vi ste naši poslodavci, vi zapošljavate ljude i plaćate poreze, nakon hrvatskih branitelja vi ste najvrjedniji dio našega društva. Sigurno radno mjesto i redovita plaća, jamac je opstanka i ostanka ljudi na našem području. Čestitam našoj Obrtničkoj komori koja okuplja obrtnike. Sisačko-moslavačka županija pomaže svojim gospodarstvenicima i obrtnicima kojima smo putem HBOR-a osigurali povoljne kredite“, istaknuo je zamjenik župana Jurić.

Predsjednica Obrtničke komore SMŽ Ivanka Čačić zahvalila je Sisačko-moslavačkoj županiji na partnerstvu i potpori kazavši kako je suradnja svih od izuzetne važnosti.

„U suradnji s Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine odradili smo tribine na temu obnove u Sisku, Petrinji i Glini i predstavili naše obrtnike. Sami možemo puno, ali zajedno možemo sve“, rekla je Čačić.

I izaslanik predsjednika Hrvatske obrtničke komore Antun Trojnar istaknuo je odličnu suradnju Obrtničke komore SMŽ i Sisačko-moslavačke županije i naglasio kako je riječ o pozitivnom primjeru, obrtnici su važni za svaku županiju i grad, rekao je Trojnar.

Na današnjoj sjednici Komore dodijeljena su priznanja najzaslužnijima i onima koji svojim radom i djelovanjem doprinose razvoju županijske Obrtničke komore. Promovirani su novi majstori struke i pohvaljeni najbolji naučnici te njihovi mentori.

Obrtnicima Udruženja obrtnika Sisak uručena su priznanja za Organizacijski rad  Branki Biškupović Smolčić i Ivančici Batinjan dok su Zahvalnice uručene Dini Bećirević, Mladenu Silaj, Enesu Harčević, Borisu Lemaić , Zoranu Ciglar te Igoru Smolčić.

Izvor: SMŽ

Slične objave

Kreditni program HBOR-a za žene poduzetnice

uosk

Novi Pravilnik o zaštiti poljoprivrednog zemljišta od onečišćenja i Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o evidenciji uporabe poljoprivrednog zemljišta

uosk

Kvarner expo14, 16. – 19. travnja 2014. godine

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide