Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
Novosti

Novo: ESIF zajmovi za obrtna sredstva

Nastavno na već najavljene mjere pomoći gospodarstvu povezane s učincima pandemije COVID19, obavještavamo vas kako uz odgodu plaćanja postojećih zajmova, s kojom su iz Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije krenuli već prošli tjedan, u ponedjeljak 23.3.2020. aktivirali su i drugu mjeru.

Radi se o mogućnosti prijave na ESIF zajam za obrtna sredstva uz značajno manje dokumentacije i pripremljen obrazac Poslovnog plana kroz pitanja na dvije stranice, čime se korisnicima značajno skraćuje vrijeme pripreme zahtjeva, a Agenciji omogućava jednostavnija i brža obrada. Razlika u odnosu na dosadašnji Program ESIF Mikro zajmova za obrtna sredstva su i niže kamatne stope, duži poček i mogućnost podmirenja računa nastalih do 3 mjeseca prije zaprimanja zahtjeva za zajam. Savjetuje se svima da se prije prijave na ESIF zajam za obrtna sredstva detaljno upoznaju s uvjetima novog Programa, prođu kroz reducirani popis tražene dokumentacije i preuzmu potrebne obrasce s njihove službene web stranice.

Obzirom na situaciju u kojoj je kretanje svima ograničeno, savjetuje se korištenje njihovog linka za on-line prijavu, gdje iz sigurnosti svog doma možete unijeti potrebne podatke i priložiti traženu dokumentaciju!

Slične objave

Gradonačelnica na Upravnom odboru Udruženja obrtnika Sisak

uosk

Udruženje obrtnika Sisak od Gradske tržnice Sisak ishodilo oslobođenje plaćanja zakupnine i naknade za travanj ugroženim obrtnicima

Tajnica UOSK

HOK Zajednička nabava

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide