Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
događanja sajmovi

Kvarner EXPO 2023

 

Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da Obrtnička komora Primorsko-goranske županije nastavlja tradiciju održavanja izložbeno – prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2023. i to na novoj lokaciji, na Trgu 128. Brigade hrvatske vojske, u Rijeci, u periodu od 16. do 18. lipnja 2023.godine, pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore. Vjerujemo kako će nova lokacija sajma, neposredno uz glavnu riječku šetnicu Korzo,  osigurati još veću posjećenost sajma.

Cilj izložbe jest promocija hrvatskih proizvoda i suvenira te prilika obrtnicima i poduzetnicima za razmjenu poslovnih iskustava i razvoj novih poslovnih suradnji.

Izložbeni prostor dimenzija do 4 m2, za sve izlagače, biti će besplatan.

Molimo da ovaj poziv proslijedite zainteresiranim izlagačima – proizvođačima suvenira i autohtonih proizvoda.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti najkasnije do dana 15. svibnja 2023.godine, putem poveznicehttps://forms.gle/uu6csSVzCzsJSpuC7

Budući je izlagački prostor sajma ograničen, ukoliko se prijavi velik broj zainteresiranih, izvršiti će se selekcija izlagača, a prednost imaju obrtnici – proizvođači suvenira.

 

 

Slične objave

Prijavite se na savjetovanje „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti podataka – opća uredba (GDPR)“

uosk

HUMANITARNA INICIJATIVA 02.09.2017.

uosk

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2017. godinu

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide