Udruženje Obrtnika Sisak
Novosti

JAVNI POZIV ZA ODABIR DOBAVLJAČA VOĆA I POVRĆA U OKVIRU SHEME ŠKOLSKOG VOĆA I POVRĆA.

Republika Hrvatska od 2013. godine po principima Europske unije provodi mjeru Shema školskog voća i povrća  kao mjeru koja treba pridonijeti povećanju potrošnje voća i povrća kod učenika u osnovnim školama. U Mjeru su uključeni učenici od 1. do 8. razreda osnovnih škola na području Republike Hrvatske. Mjera će se provoditi jednako na čitavom teritoriju Republike Hrvatske od 1. kolovoza 2015. do 31. srpnja 2016. godine.

Pravo sudjelovanja na javnom pozivu imaju dobavljači koji su pravne ili fizičke osobe, u sustavu PDV-a, a koje će isporučivati voće i povrće školama koje će sudjelovati u Mjeri. Rok za podnošenje prijava je 20. 5. 2015.

Agencija za plaćanja će odabrati i odobriti dobavljače (pravne ili fizičke osobe koje će isporučivati voće i povrće školama koje će sudjelovati u Mjeri) i isplatiti odobrenim dobavljačima potporu za prihvatljive troškove za voće i povrće franco škola.

Svaka prijava se dostavlja u jednom primjerku, isključivo u pisanom obliku, u zatvorenoj omotnici s nazivom i adresom podnositelja prijave napisanom na poleđini, isključivo preporučenom poštom s povratnicom, s točno naznačenim datumom i vremenom (dan, sat, minuta i sekunda) slanja na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269/d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Javni poziv za odabir dobavljača za isporuku voća i povrća školama«.

Javni poziv je objavljen u Narodnim novinama broj 49/15. od 06. svibnja 2015. godine.

Na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr) najkasnije 30. svibnja 2015. objavit će se:

– popis dobavljača koji ispunjavaju uvjete javnog poziva;

– popis škola koje mogu sudjelovati u Shemi školskog voća i povrća s brojem učenika po školi;

– procijenjeni iznos potpore po školi prema broju učenika koji mogu sudjelovati u Shemi školskog voća i povrća.

 

Slične objave

Javni poziv za kandidiranje projekata kroz program „Konkurentnost turističkog gospodarstva”

uosk

Obveza podnošenja obrazaca putem aplikacije e-Trošarine od 1.9.2014.

uosk

Damiru Horžiću Statua „Zlatne ruke“

uosk

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da ste u redu s ovim. Prihvati Pročitaj više

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide