Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
događanja Novosti

Humanitarna akcija “Ugostitelji za sisačku bolnicu”

U ovim teškim vremenima, gdje zbog epidemijskih razmjera COVID-19 virusa ugostitelji imaju potpunu zabranu rada, a bolničko osoblje na čak 6 COVID odjela sisačke bolnice je danonoćno izloženo nadljudskim naporima u borbi s bolešću koju virus ostavlja kao posljedicu; sisački ugostitelji su odlučili pokrenuti trodnevnu humanitarnu akciju naziva „Ugostitelji za sisačku bolnicu“.

Želja ugostitelja je da ujedinjeni u zajedništvu u ovo vrijeme darivanja, od srca ponude svoje usluge kao mali dio nadoknade za usluge koje bolničko osoblje danonoćno svesrdno pruža.

Stoga je planirano kako će se spomenuta akcija provesti tijekom tri dana, od 21. do 23. prosinca 2020., pri čemu će 21. prosinca i  23. prosinca 2020.g. ugostitelji vršiti podjelu toplih napitaka (kava, čaj) za osoblje bolnice, dok će 22. prosinca 2020. za oko 100 zaposlenika na COVID odjelima sisačke bolnice biti pripremljen catering i pizze.

U ovu akciju su se uključili Charlie Brown Caffe, Caffe bar Zlatne godine, Riva caffe, Caffe bar OPS!, Vivas bar Sisak, Woodoo bar Sisak, te Night Club Dioniz s toplim napitcima, a Restoran Barun, Restoran Cocktail, Restoran Grand, Bistro „Klet“, G.R.I.M. – VIKOS,  Padrino Pizza, Modesto te Pizzeria 044 s cateringom i pizzama.

Slične objave

POZIV ZA IZDAVANJE JAMSTAVA POSLOVNIM SUBJEKTIMA IZ SEKTORA PRERAĐIVAČKE INDUSTRIJE S PODRUČJA SISAČKO – MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

uosk

Upozorenje: Pojačan inspekcijski nadzor nad prometom gotovine u blagajnama

uosk

Izmjene i dopune Pravilnika o porezu na dodanu vrijednost

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide