Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
Novosti sajmovi

25. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Osobito nam je zadovoljstvo pozvati Vas da izlažete na 25. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 10. do 12. studenoga 2023. godine.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu Grada

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro- izložbama. Očekujemo nastup oko 300 izlagača, uključujući i inozemne izlagače.

Slične objave

PODSJETNIK – HOK KALKULATOR povrata novaca u razdoblju 1.1.-14.1.2023.

Tajnica UOSK

Prezentacija HACCP “Vodiča za pekarstvo” 30.11.2011.

uosk

Obvezni postupci obveznika prilikom promjene stope PDV-a

Tajnica UOSK
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide