Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
događanja

˝Obrtnički sajam & street food festival˝ – najava manifestacije i poziv obrtnicima na sudjelovanje

Udruženje obrtnika Sisak 27. travnja 2019. godine organizira manifestaciju ˝Obrtnički sajam & street food festival˝ koja će se održati u pješačkoj zoni grada Siska (ulica S. i A. Radića i S.S. Kranjčevića).

Obrtnički sajam i kulinarska manifestacija prvi puta su organizirani prošle godine u sklopu promocije monografije ˝180 godina organiziranog obrtništva u Sisku˝, a kako se projekt pokazao vrlo zanimljivim i uspješnim odlučeno je kako će se tradicionalno organizirati svake godine.

U kulinarskom dijelu manifestacije očekuje se sudjelovanje predstavnika udruženja obrtnika iz cijele Hrvatske, koji će pripremati autohtona jela karakteristična za kraj iz kojeg dolaze, a koja će se potom besplatno dijeliti posjetiteljima.
Obrtnički sajam biti će izložbeno-prodajnog karaktera te ovim putem pozivamo sve zainteresirane obrtnike s područja Sisačko-moslavačke županije da se prijave za izlaganje i iskoriste mogućnost besplatnog promoviranja svog poslovanja. Prijaviti se mogu putem e-mail adrese uo.sisak@hok.hr, telefona 044 521 661 ili 0992643177 ili osobnim dolaskom u Udruženje obrtnika Sisak (A. Starčevića 13 – Namin prolaz).
Uz ova dva osnovna događanja biti će organizirana i humanitarna akcija za Udrugu za terapijsko i rekreacijsko jahanje ˝Kas˝ iz Siska. Akciju će provesti Ceh frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Sisak čije članice će pružati usluge besplatnog šišanja u zamjenu za donaciju navedenoj Udruzi. Također, predviđen je dnevni kulturno-zabavni program, te koncert glazbenog sastava ˝Opća opasnost˝ u večernjim satima za sve sudionike manifestacije, posjetitelje i građane grada Siska.
 
Nadamo se lijepom vremenu i ugodnom druženju, stoga Vas sve pozivamo da nas taj dan posjetite, razgledate ponudu sisačkih obrtnika na sajmu, počastite nepce s ukusnim delicijama iz svih krajeva Hrvatske, podržite plemeniti rad Udruge ˝Kas˝ kroz sudjelovanje u humanitarnoj akciji, a u večernjim satima imate priliku uživati u koncertu ˝Opće opasnosti˝! Detaljan program manifestacije biti će naknadno objavljen.

Slične objave

U Lekeniku predstavljene mjere aktivne politike zapošljavanja za 2019. godinu

Tajnica UOSK

Potpisan „Memorandum o razumijevanju o uspostavi partnerstva za naukovanje u RH“

uosk

Važna obavijest o dodatnim administrativnim obvezama za prijevoznike i poduzetnike koji imaju robni promet s Austrijom, na snazi od 1.1.2017.

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide