Udruženje Obrtnika Sisak
Image default
Novosti Obrtnici

Udruženje obrtnika Sisak u pregovorima s lokalnim proizvođačima dezinficijensa

Poštovani obrtnici/obrtnice,

kako smo u prethodnom periodu intenzivno prikupljali različite ponude dobavljača, od zaštitnih sredstava, papirne konfekcije te dezinficijensa, pri čemu smo nastojali pronaći najpovoljnije cijene za vas, između ostalog dana 05.05.2020. godine predsjednica Udruženja, gospođa Ivanka Čačić održala je kratak sastanak s gospodinom Silviom Benčina ispred petrinjskog poduzeća Wild Boar Distillery j.d.o.o.

Tema razgovora je bila upravo nabava adekvatnih dezinfekcijskih sredstava koja su u skladu sa sigurnosno-zdravstvenim prohtjevima Zavoda za javno zdravstvo RH kao i propisima Ministarstva zdravstva RH, a iznad svega povoljna po cijeni za obrtnike, jer trenutno dezinficijensi pričinjavaju značajan trošak.

Stoga bismo za vas (pored već naručivanih proizvoda SAPONIA i LABUD) izdvojili biocidno sredstvo Citro-Steril, proizvedeno na bazi etanola – 72% s dodatkog antivirusne esencije ravensare te eteričnog ulja limuna. Sredstvo se koristi za dezinfekciju ruku i perivih površina.

PONUDA:

  1. Citro-Steril pakiran u plastičnim bocama od 5 litara – akcijska ponuda obrtnicima 4+1 litra gratis po cijeni od 130,00 kn + PDV (146,50 kn sa PDV-om/boca)
  2. Citro-Steril pakiran u plastičnim bocama od 0,5 litre – 20,00 kn/kom bez PDV-a, (22,60 kn s PDV-om/boca)

Ukoliko ste zainteresirani za ove proizvode, kao i do sad, javite nam se s narudžbom na: uo.sisak@hok.hr te na već poznati broj mobitela:  099/264-3177 za detaljnije informacije.

NAPOMENA: PLAĆANJE JE AVANSNO ILI PRI PREUZIMANJU.

DOSTAVA SE OSIGURAVA UNUTAR 24 SATA po narudžbi.

 

 

Slične objave

Seminar za frizere MASTERCLASS – Amina Nefertiti

uosk

ODRŽAN 11. SUSRET TRGOVACA U KOPRIVNICI

uosk

HUMANITARNA INICIJATIVA 02.09.2017.

uosk
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide