Udruženje Obrtnika Sisak

Pravila privatnosti

uosk

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: http://uosk.hr.

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, IP adresu posjetitelja kako lakše detektirali spam. Ako napišete komentar njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje. Administratori/Urednici web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Analitika

Ova web-stranica prikupljaja podatke o vama, koristi kolačiće, ima ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana i nadgleda vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici. Za praćenje posjeta i interakcije na stranici koristimo uslugu Google Analytics.

Kontakt forma

Korištenjem kontakt forme na web stranici možete nas kontaktirati na E-mail. Podaci koje imamo spremljeno u našoj bazi su Ime i vaša Email/IP adresa.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate korisnički račun na ovoj web-stranici ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

uosk.hr

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide