HOK i CRODUX omogućili obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata, plina i električne energije

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) s CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. te CRODUX PLIN d.o.o. obrtnicima na području cijele Hrvatske bit će osigurana povoljnija nabava naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP), a također i električne energije.

Ovi sporazumi, dio su projekta pogodnosti Hrvatske obrtničke komore Zajednička nabava HOK-ZNA

Crodux je jedinstveni zajednički brand koji objedinjuje kompanije Crodux Derivati, Crodux Plin i Crodux Energetika koje se bave prodajom naftnih derivata, prirodnog plina, UNPa i električne energije.

GORIVO:

HOK i  Crodux su svim članovima, koji redovito plaćaju komorski doprinos, članovima HOK-a kojima prijevoz nije pretežita djelatnost te nisu u mogućnosti prilikom kupnje goriva ostvarivati potrebne uvjete za odobravanje popusta, omogućili nabavu goriva uz posebni popust od 0,08 kn brutto po svakoj litri kupljenog goriva, koji se odobrava uz predočenje identifikacijske kartice. Kartice za članove HOK-a su u pripremi i bit će distribuirane udruženjima obrtnika, gdje će ih obrtnici moći preuzeti (http://www.hok.hr/adresar_pok_uo ) Uvjet za dobivanje kartice je plaćeni komorski doprinos.

–        Popust za gorivo odobrava se pri svakom točenju goriva na  svim benzinskim servisima (trenutno 65 na području Republike Hrvatske)

–        Popust se odobrava za sve vrste goriva, uključujući autoplin

–        Način plaćanja: Amex, Diners, Master, Maestro, Visa i gotovina

Oni članovi HOK-a  koji samostalno ili udruženo u strukovna udruženja, zbog velike potrošnje goriva,  mogu postići povoljnije uvjete za popust prilikom kupovine goriva izravnim pregovorima s Davateljem usluga, uz ispunjenje uvjeta poslovanja Davatelja usluga, mogu se obratiti na e-mail adresu Odjela kartičnog poslovanja:
karticno.poslovanje@crodux-derivati.

 

PLIN:

 

Vezano za opskrbu prirodnim plinom, ukoliko nemate potpisan ugovor o opskrbi prirodnim plinom za plinsku godinu 2016/2017, u cilju izrade konkretne ponude možete iskazati svoj interes prema CRODUX PLIN-u, na način da na e-mail adresu:

opskrba.plin@crodux-plin.hr

dostavite ispunjeni „Upitnik za kupce“, koji se nalazi u privitku ovog e-maila.

Upitnik PLIN 2016

U Upitnik bi trebali unijeti podatke o godišnjoj potrošnji raspoređene po mjesecima za sva obračunska mjerna mjesta koja bi bila obuhvaćena ponudom  te tarifne modele (TM), kojima obračunska mjerna mjesta pripadaju (traženi podaci sadržani su na računima koje dobivate za potrošnju plina).

 

Molimo Vas da naprijed tražene podatke dostavite CRODUX PLIN-u što prije zbog kratkoće  vremena u kojem je moguće ugovoriti transportne kapacitete na godišnjoj bazi po nižoj cijeni koštanja, što automatski znači i nižu krajnju ukupnu cijenu plina.

Za sve eventualne dodatne upite i informacije obratite se direktno CRODUX PLIN-u na naprijed navedeni e-mail.

Uvjet za ostvarivanje popusta je plaćeni komorski doprinos.


PLIN U BOCAMA:

Na Crodux-ovim benzinskim servisima, na kojima se obavlja prodaja plina u bocama za kućanstvo i viljuškare (propan-butan), uz predočenje identifikacijske kartice, članovi HOK-a moći će prema potpisanom ugovoru HOK-a sa Crodux plinom, ostvarivati ugovoreni popust od 10,00 kn po svakoj boci od 10 kg ( = 0,80 kn/kg  plus PDV ), uz način plaćanja: Amex, Diners, Master, Maestro, Visa i gotovina.

UKAPLJENI NAFTNI PLIN (UNP):

Prodavatelj se obvezuje da će za potrebe HOK-a i njegovih članova u okviru Projekta HOK-a ponuditi uslugu prodaje UNP-a članovima HOK-a ukoliko članovi HOK-a imaju sva potrebna odobrenja/suglasnosti/rješenja sukladno relevantnim propisima Republike Hrvatske. Cijena UNP-a je promjenljiva za svaki artikl UNP-a (UNP mix, UNP – boce, UNP – auto plin). Prodavatelj će ponuditi članovima HOK-a popust po pojedinom artiklu sukladno odluci Uprave Prodavatelja, a sukladno prodanim količinama i načinu plaćanja.

Prodavatelj će sa svakim članom HOK-a sklapati Individualne ugovore o prodaji UNP-a, uobičajene za uslugu koja je predmet ovog Sporazuma.

Prilikom sklapanja Individualnog ugovora, član HOK-a dostavit će potvrdu o podmirenom komorskom doprinosu.

Svoj interes članovi HOK-a dostavljaju elektroničkom poštom na adresu Prodavatelja katarina.lacen@crodux-plin.hr, kojim će tražiti Ponudu od Prodavatelja.

 

Odobrava se popust članovima HOK-a prema sljedećim komercijalnim uvjetima:

  1. Predmet kupoprodaje: UNP u bocama

Osnovni rabat: 0,80 kn/kg na VPC Prodavatelja

  1. Predmet kupoprodaje: UNP mix (isporuka u spremnik)

Osnovni rabat: 3 % na VPC Prodavatelja

  1. Predmet kupoprodaje: UNP – auto plin (isporuka na postaju za opskrbu vozila s auto plinom)

Osnovni rabat: 0,70 kn/lit na VPC Prodavatelja

Valuta plaćanja, dodatni količinski rabat i paritet isporuke definirat će se individualno u postupku sklapanja ugovora za svakog člana HOK-a, ovisno o bonitetu i prodanim količinama UNP-a.

 

ELEKTRIČNA ENERGIJA:

Crodux nudi isporuku električne energije po trenutno najpovoljnijim uvjetima, uz mogućnost uštede do 15 %. Uvjet za ostvarivanje popusta je plaćeni komorski doprinos.

Kontakti:

E-mail: struja@crodux-energy.hr
Telefon: 01/5559 060
Fax: 01/5559 069

Pretraživanje obrtnika
trazenje
Predsjednik ceha trgovaca
Damir Bunjan

tel: 098/737-172
e-mail: ketina@net.hr
Predsjednik ceha cvjećara i vrtlara
Boris Lemaić

tel: 098/5255-13
e-mail: lemaicboris@gmail.com
Predsjednik ceha ugostitelja i turističkih djelatnika
Sanjin Kramarić

tel: 091/2692-999
e-mail: sanjin@cocktail.hr
Predsjednik ceha proizvodnog obrta
Darko Klobučar

tel: 098/262-266
e-mail: polygraf@sk.t-com.hr
Predsjednik ceha uslužnog obrta i obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera
Predrag Dorosulić

tel: 091/513-366
e-mail: intergips@net.hr
Predsjednik ceha frizera i kozmetičara
Ksenija Marinović

tel: 098/9885-776
e-mail:ksenija.marinovic.70@gmail.com
Predsjednik ceha prijevoznika
Ivan Miličić

tel: 091/475-8888
e-mail: promet.milicic@gmail.com